Avangard Premium Restaurant in Slavonia

Restoran Avangard

Dobrodošli u restoran Avangard vrhunski restoran u srcu Slavonije. Mjesto gdje se spaja strast prema vrhunskoj kuhinji s ugodnom atmosferom. Naša misija je stvoriti nezaboravno iskustvo za svakog gosta, bilo da ste ljubitelj klasičnih okusa ili avanturistički duh koji žudi za novim okusima.

Kuhinja
Naši kuhari strastveni su o istraživanju svježih, lokalnih sastojaka kako bi stvorili jela koja će vas oduševiti. Bilo da ste ljubitelj mediteranske ili preferirate autentična jela iz domaće kuhinje, Avangard ima nešto za svakoga.

Jelovnik
Naša raznovrsna ponuda obuhvaća širok spektar jela, od ukusnih predjela do raskošnih deserta. Svako jelo je pripremljeno s pažnjom i stručnošću kako bi se osiguralo najviše kulinarsko zadovoljstvo.

Avangard vrhunski restoran u srcu Slavonije!

Avangard vrhunski restoran u srcu Slavonije
Avangard vrhunski restoran u srcu Slavonije rezervacije

Rezervacije

Naš elegantni i udoban prostor savršeno je okruženje za opuštenu večeru s obitelji, romantičnu večeru u dvoje ili proslavu posebnih prigoda.

Očekujemo vas u Avangardu kako bismo vam pružili nezaboravno gastronomsko iskustvo. Za rezervacije, molimo kontaktirajte nas putem telefona ili maila.

Telefon: +385 32 443 835
Email: [email protected]
Adresa:  Vinkovačka 38, 32271 Rokovci

Radno vrijeme

Ponedjeljak – petak
09:00 do 23:00 sata

Subota
11:00 do 24:00 sata

Nedjelja
11:00 do 23:00 sata

Državni praznici i blagdani
11:00 do 23:00 sata

Avangard Premium Restaurant in Slavonia